[vc_row][vc_column][vc_column_text text_larger=”no”]

Amfium AS respekterer ditt personvern og retten til å kontrollere dine personlige data. Våre ledende prinsipper er enkle. Vi vil være åpne for å informere deg om hvilke data vi samler inn og hvorfor. Vi vil beskytte dataene dine som om det var vår største handelshemmelighet.

Amfium AS ("Company") Personvernregler beskriver hvilke data vi samler inn, formålet med behandlingen, hvordan du kan kontrollere dine egne data og hvordan du kontakter oss. Denne personvernerklæringen gjelder når du bruker apper, websider og tjenester som er inkludert i en app eller på et nettsted som administreres av selskapet. Amfium AS er en personlig ansvarlig person i samsvar med disse vilkårene og er ansvarlig for behandling i henhold til gjeldende lovgivning.

Her er et sammendrag av hva du kan forvente deg ved å besøke nettstedet vårt:

Datamaskin
Vi sporer nettaktiviteten din for markedsføringsformål

Profil
Vi samler inn personlig informasjon for markedsføringsformål og kommunikasjon.

Prosess
Vi behandler personlig informasjon ved å sende dem til integrerte e-post- og CRM-systemer for markedsførings- og pleieformål.

Lagre
Vi lagrer personlig informasjon i systemene våre for analyseformål.

analyse
Din atferd og nettaktivitet kan brukes til markedsføringsformål som profilering og markedsføringsanalyse.

Hvilke personopplysninger samler vi inn?

Amfium AS samler informasjonen først og fremst fra deg som kunde. Eksempler på personopplysninger som vi kan samle inn er navnet ditt og andre kontaktdetaljer som telefonnummer, e-postadresse eller fysisk adresse. Amfium AS kan oppdatere informasjonen din fra andre offentlige poster hvis det er nødvendig for å opprettholde god registerhåndtering.

Amfium AS registrerer personopplysninger i forbindelse med:

  • Melding om en tjeneste som tilbys gjennom de forskjellige plattformene som tilbys av selskapet.
  • Når du skriver inn e-postadressen eller mobilnummeret ditt på nettstedet.
  • Hvis du kontakter oss via e-post, via telefon, våre nettsteder og sosiale medier.
  • Hvis du registrerer deg for e-postabonnementer.
  • Ditt besøk til våre nettsteder og app, inkludert men ikke begrenset til trafikkdata, stedsdata, weblogger og annen kommunikasjonsdata, som IP-adresse, enhetstype, operativsystem og nettlesertype som ble brukt til besøket.

Samling med samtykke

Ved å fylle ut et samtykkeskjema på nettstedet (for eksempel abonnere på nyhetsbrev, motta kampanjer og tilbud osv.) Godtar du at din personlige informasjon (for eksempel navn, telefon, e-post) kan brukes til markedsføringsformål for tjenestene du blir utsatt for til hvor du blir bedt om å fylle ut din personlige informasjon. Vi samler også inn din IP-adresse, geografiske posisjon og interesser for å bedre tilpasse vår markedsføring til deg.

Ved å surfe på nettstedet vårt godtar du også at vi kan legge til informasjonskapsler, både såkalte tredjeparts- og førstepartscookies, på datamaskinen din fra. Disse informasjonskapslene vil følge deg og din online atferd for å tilby deg markedsføring basert på din online atferd.

Hvordan vi bruker samlet informasjon

Selskapet behandler personopplysninger hovedsakelig for de formålene som er angitt nedenfor og for eventuelle tilleggsformål oppgitt på tidspunktet for innsamlingen:

  • For å oppfylle bestillinger av tjenester gjennom en av plattformene som tilbys av selskapet;
  • Aktiver god kundeservice, som å håndtere forespørslene dine, korrigere feil informasjon eller sende informasjon du ba om, f.eks. Nyhetsbrev;
  • Informasjon om bestilling av en tjeneste lagres og analyseres, samt grunnlag for tilbud og rabatter, samt markedsføring av både generell og målrettet karakter;
  • For å administrere kundeprofiler, gjennomføre analyser og markedsundersøkelser;
  • For systemadministrasjon og for å skaffe statistiske data om brukernes oppførsel og mønstre, identifiserer dette ikke noe individ, men skjer på aggregerte nivå;
  • Å utvikle, levere og forbedre våre produkter og tjenester gjennom analyse av din atferd på våre nettsteder og app.
  • Personopplysninger brukes også til analyse for å utføre segmentering / profilering, for å utvikle målrettede tilbud og tjenester
  • For å sende deg informasjon og markedsføring via SMS, e-post, app, push eller andre digitale kontaktruter som sosiale medier, siden du har et aktivt kundeforhold til oss;
  • For å kontakte deg via app, SMS, e-post eller post om andre tilbud, kampanjer eller tjenester som vi mener kan være av interesse for deg, vær oppmerksom på at du kan avvise denne kampanjen når som helst;
  • For å gi deg relevante anbefalinger, tilbud og tilpassede tjenester basert på hva andre mennesker med lignende oppførsel har vært interessert i, hva du har valgt for service, sett på og vist interesse for;
  • For å hjelpe oss med å utvikle nettstedet og appen vår for å være mer nyttige og for å forbedre brukeropplevelsen din av plattformene som tilbys gjennom selskapet, ved å tilpasse visningen av tjenestene til enheten som brukes;
  • Å sende viktige meldinger som kommunikasjon om endringer i våre vilkår og retningslinjer;

Informasjon som kan avsløres

Vi kan dele informasjon med andre selskaper som behandler data på våre vegne for å utføre tjenestene våre, dvs. analyse, distribusjon eller andre tjenester for å opprettholde og anvende vilkårene for bruk og leveringsbetingelser. Imidlertid sikrer all håndtering av personopplysninger alltid høy sikkerhet og konfidensialitet.

Selskapet samarbeider kun med partnere som håndterer personopplysninger innen EU / EØS eller med selskaper som opprettholder samme beskyttelsesnivå som i EU / EØS ved for eksempel å ha sluttet seg til den såkalte Privacy Shield-avtalen mellom EU og United. Stater.

Om informasjonskapsler

Når du bruker nettstedet og appen vår, kan personlige data samles inn via f.eks. Informasjonskapsler. Dette gjøres bare gjennom et eget samtykke. Dette vil lagre informasjonen om din bruk og sidene du besøker. Dette kan være teknisk informasjon om enheten din og Internett-tilkoblingen, for eksempel operativsystem, nettleserversjon, IP-adresse, informasjonskapsler og unike identifikatorer. Når du besøker våre nettsteder der tjenestene våre tilbys, kan forskjellige teknikker brukes til å gjenkjenne deg for å lære mer om brukerne våre. Dette kan gjøres direkte eller ved bruk av tredjeparts teknologi. Les mer om informasjonskapsler på vår Informasjonsside for informasjonskapsler

Juridisk grunnlag, lagring og utlevering av personopplysninger

Ved å sende inn data til selskapet, gir du din tillatelse til at selskapet registrerer og lagrer informasjon om hvilken tjeneste som er kjøpt og behandlet de spesifiserte personopplysningene til de angitte formålene. Som et juridisk grunnlag for behandling vil selskapet henvise til oppfyllelse av avtaler, legitim interesse eller samtykke. Hvis selskapet bruker legitime interesser som grunnlag, vil det bare gjøres for de formålene som er angitt ovenfor. Vær oppmerksom på at du når som helst kan trekke tilbake samtykket ditt ved å kontakte oss, for kontaktinformasjon, se overskriften Hvordan kontakte oss.

Behandlingen er i samsvar med gjeldende lovgivning og betyr at personopplysninger ikke lagres i lengre tid enn nødvendig for formålet med behandlingen. Selskapet vil lagre dine personlige data så lenge du er kunde hos oss. For markedsføringsformål brukes ikke informasjon eldre enn 3 år. Dette innebærer at data vil bli slettet når de ikke lenger er relevante eller nødvendige for analyse eller direkte markedsføring for de formålene de er samlet inn for. Noe informasjon kan beholdes lenger når det er nødvendig på grunn av andre juridiske krav. Imidlertid sikrer all håndtering av personopplysninger alltid høy sikkerhet og konfidensialitet.

Dine rettigheter og valg

Du har rettigheter angående dine personlige data, og du er i stand til å påvirke informasjonen din og hva som er lagret. Selskapet vil på egenhånd eller kundens initiativ rette opp data som er funnet å være feil. Du kan også når som helst be om at dataene dine slettes eller at bruken av dem er begrenset ved å kontakte oss (for kontaktruter, se overskriften “Hvordan kontakte oss”). Hvis du mener at vi ikke respekterer rettighetene dine, kan du kontakte selskapet eller du kan kontakte Datatilsynet i ditt land. Vennligst finn den rette på http://ec.europa.eu/justice/data-protection/article -29 / struktur / databeskyttelsesmyndigheter / index_en.htm

Du kan når som helst avstå fra å motta markedsføringskommunikasjon fra oss ved å oppdatere kontoinnstillingene dine på Mine sider ved å klikke på "avmelding" i e-post- og SMS-kommunikasjonen vi sender deg. Du er alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice for å hjelpe deg med å avvise vår kommunikasjon.

Du kan en gang i året motta informasjon om personopplysningene som er registrert i en skriftlig form fra Amfium AS.

Lenker til andre nettsteder

I tilfelle nettstedet vårt inneholder lenker til tredjeparts nettsteder, nettsteder eller materiale publisert av tredjeparter, er disse koblingene kun til informasjon. Fordi selskapet ikke har kontroll over innholdet på disse nettstedene eller dets materiale, er vi ikke ansvarlige for innholdet. Selskapet er heller ikke ansvarlig for skader eller tap som kan oppstå ved bruk av disse koblingene.

Hvordan kontakte oss

For mer informasjon om håndtering av personopplysninger, eller hvis du har spørsmål, kan du gjerne kontakte oss på:

Denne personvernerklæringen gjelder fra

Amfium AS

Fålesloråsen 57,
1407 Vinterbro,
Norge,
[email protected]

Denne personvernregelen gjelder fra 2019-05-08 12:43:36

[/ vc_column_text] [/ vc_column] [/ vc_row]